Companyia de Circ "eia"

10 anys de Circ Humà

Tot va començar timidament una tarda de maig de 2009. I més de 10 anys desprès, seguim amb les mateixes motivacions, mirant de fer un circ que posi al centre de les seves creacions la importància de les relacions humanes.

Durant aquests 10 anys, la família de la Companyia de Circ “eia” ha crescut amb CAPAS, inTarsi, Espera i La Pranza!, omplint els nostres camins de noves amistats i noves col·laboracions… Ara, amb entusiasme emprenem un nou projecte de creació: NUYE.

Amb 10 anys d’experiència col·lectiva, quatre creacions i més de 700 actuacions a 25 països, continuarem apostant per un circ humà, mirant cap al futur amb il·lusió i responsabilitat, defensant una cultura lliure que ens faci evolucionar com a comunitat.

En un moment en què la diferència sol ser un problema, apostem per fer que les nostres particularitats aflorin als nostres espectacles i enriqueixin el treball col·lectiu, aportant el color i la varietat que el mon es mereix.

 • DISCIPLINES

  Acrobàcia amb aparells, Bàscula, Perxa xinesa, Acrobàcia a terra, Canvi ràpid, Manipulador, Mans a mans, Verticalisme, Altres especialitats, Dansa, Teatre,

 • Espectacles en exhibició

  > “Espera”
  > “NUYE”
  > “inTarsi”
 • Espectacles en creació

 • Altres activitats professionals

  Formació

 • Integrants

  Dirección artística: Fabrizio Giannini, Francesca Lissia, Celso Pereira Arizaga, Armando Rabanera Muro.

  inTarsi: Fabrizio Giannini, Fabio Nicolini, Armando Rabanera Muro, Manel Rosés Moretó

  Espera: Francesca Lissia, Celso Pereira Arizaga

  NUYE: Luca Bernini, Francesco Germini, Laia Gómez Iglesias, Abigail Neuburger, Maiol Pruna Soler, Ona Vives Pérez.