CIRC PÀNIC

La Companyia Circ Pànic la van crear l'any 2001 Jordi Panareda i l'Alexa Lecomte. En el període 2001-2005 de dediquen a la creació i la gira de Servei a domicili per més de deu països europeus amb més de 400 representacions; el 2005-2010, a la creació i la gira de la segona producció, La caravana passa. Amb aquest espectacle Circ Pànic es consolida com a companya reconeguda al mercat internacional. El 2011 comença la creació de l'espectacle en solitari L´home que perdia els botons, amb un gir a la disciplina del masteler xinès i amb un treball pioner en el masteler horitzontal. En el període 2011-2012 col·labora amb diferents companyes de circ i dansa en l'assessorament artístic i també es produeix la gira europea de l´espectacle L´home que perdia els botons.

El 2007 va obtenir, al Festival de Chiclana, el premi al Millor Espectacle per La caravana passa, i l'any 2012 va rebre el premi al Millor Espectacle de Circ de Carrer de Catalunya i Millor Música per a L´home que perdia els botons en els Premis Zirkolika.

 • DISCIPLINES

  Acrobàcia aèria, Altres acrobàcies aèries, Acrobàcia amb aparells, Perxa xinesa, Altres acrobàcies amb aparells, Acrobàcia a terra, Equilibrisme, Equilibris a la perxa, Altres especialitats, Altres gèneres, Dansa, Mim, Teatre,

 • Espectacles en exhibició

  > “MIRA'T”
  > “L'home que perdia els botons”
 • Espectacles en creació

 • Integrants

  Jordi Panareda