Cia. Pau Palaus

Cia. Pau Palaus és una companyía de clown i teatre gestual creada al 2014, abans amb el nom de Contaminando Sonrisas. 

Els inicis varen ser sobretot socials, creant l'associació on també hi englobava la part professional, i anant a actuar a indrets en conflicte com camps de refugiats, fronteres, presons, orfanats... Amb Contaminando Sonrisas, hem viatjat per als 5 continents a llocs com els camps de refugiats de Grècia, Turkia, el Sahara, Thailandia (Burma), Mauritania, Mali, Burkina Faso, Noza Zelanda...

A partir de 2016, la companyía comença a professionalitzar-se, actuant sobretot per França en festivals de carrer com Aurillac, Chalon dans la Rue, MIMA Mirepoix, i d'altres més petits. Es allà on és convidat per a festivals d'arreu del món, fent que, amb l'espectacle Fané Solamente (en gira actualment), haguem actuat, entre 2017 i 2018, a països com Polònia, Bèlgica, Rússia, Rumania, Korea del Sud... (entre d'altres).

Com a companyía, els espectacles creats i rodats han sigut:
- "Le Voyage" (clown i teatre gestual)
- "Fané Solamnente" (clown i teatre gestual amb molta improvització).

Paral·lelament, en Pau (director i clown de la Cia.Pau Palaus), ha format part de:
- "Kumulunimbu" de la Cia.Ortiga (titelles i clown)

Actualment, ens trobem en creació de dos nous espectacles:
- "El Gran Final" amb la companyía Bucraá Circus, co-producció amb el Festival Internacional de Pallassos de Cornellà 2018.
- "sense títol" creació que parla sobre els refugiats (unint el que m'ha fet moure fins a dia d'avui), sota la direcció d'Adrian Schwarzstein i becada per SeaChange Arts amb Fira Trapezi Reus, Institut Ramon Llull i Institut d'Estudis Baleàrics. 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Direcció artística

    Pau Palaus

  • Integrants

    Pau Palaus