Barcelona 1982, fa anys camina amb el seu nas vermell pels escenaris. Es forma com a assistent de Disseny Gràfic i posteriorment es titula com a Tècnica Superior en Fotografia Artística a l'escola d'Art Serra i Abella, però en el camí, descobreix que prefereix crear instants com pallassa que congelar en paper com a fotògrafa. Així que, a partir del 2011 comença a formar-se amb mestres com: Gardi Hutter, Leo Bassi, Jango Edwards, Pepa Plana, Fraser Hooper, Merche 8A, Lila Monti, Maite Guevara, Paolo Nani i Elise Ouvrier-Buffet.
Germán Villavicencio, nascut a la ciutat de Santiago de chile l’any 1984, és l’encarregat de donar vida a Mr Cpini i Walo. L'any 2002 inicia el seu període formatiu a l'escola de circ “ Circ del món “ a la ciutat de Santiago de Chile. Del 2003 al 2007 recorre Amèrica llatina participant en desenes de convencions de circ. S'especialitza en les tècniques de malabars i el pallasso. El 2008 arriba a Espanya amb el seu primer espectacle “ La Carcajada Mágica “ amb el qual recorre el nord d'Espanya i les illes canàries. El 2013 guanya el seu primer premi internacional en el ”Festival d'Artistes de Rue“ a la ciutat de Vevey, a Suïssa, amb el seu espectacle “ The Herock“ amb el qual ha obtingut 5 premis internacionals en festivals (Rússia, l'Equador, Xile, Alemanya, Ssuïssa). Ha participat en més de 60 festivals a 30 països. El 2015 arriba a Barcelona, impartint tallers de pallasso i espectacles de carrer, en diferents centres culturals de la ciutat. És també part de l'APCC (Associació de Professionals de Circ de Catalunya), Director de Crossing art Production (empresa encarregada d'organitzar festivals en Europa), forma part de La Bonita (Cooperativa d'artistes a Catalunya), i membre actiu del teixit cultural de la ciutat, actuant en desenes de centres culturals autogestionats, centres culturals, festivals i esdeveniments privats. Desde 2015 i fins ara, ha viscut a Barcelona.
La Kanija es una companyia de circ emergent on combinem les acrobàcies entre els màstils amb la musica en directe. S’integra per Carlos Francos Peré ''LaKabraloka'' y Andrés Varo Sanmartí, dos amics de tota la vida que es retroben amb una necessitat creativa y un impuls de trencar amb tot allò establert. Tot just arranquem amb ‘’Prohibido’’, una peça de 10 mins que ens parla sobre el risc, la por y la seguretat. egir resum que apareixerà al llistat general
La cia.Anna Confetti fa més de 30 anys que provoca somriures amb els seus espectacles de carrer i de sala. Espectacles còmics i poètics per a tots els públics explicats amb el llenguatge de les pallasses, el circ i la música.
Companyia de circ i dansa contemporània catalana / balear.
Mortelo & Manzani és un duo de clown i circ que neix l’any 2010 a Reus (Tarragona)  de la mà de Gerard Morte i Iván Manzanero. El nostre motor de creació és l’humor, sense paraules, des de la mirada d’uns pallassos, absurds i excèntrics que busquen constantment el riure del públic, mitjançant el clown, tècniques de circ i música en directe. Des de l’any 2010 hem portat el nostre humor per tot Catalunya, Espanya, Itàlia i el Líban amb els espectacles Ale-Hop, Fly Brothers, Absurditties i Fili Busters.
Hotel iocandi és una jove companyia de circ nascuda entre Barcelona i Mallorca. Està format per Tomeu Amer, Griselda Juncà i Joana Gomila. Avui estan de gira amb la seva peça curta "Esquerdes" i, mentrestant, creen el seu primer espectacle complet, que tindrà la seva estrena a finals del 2014. L’empresa ha estat seleccionada per al projecte “Camins Emergents” 2013-2014.  
El plaer de ser ridícul. Música, circ i excentricitat
Som Noise és una companyia emergent de circ contemporani amb base a Barcelona que treballa creant dramatúrgies pròpies a partir del diàleg entre el moviment i la música en viu, concretament en els terrenys de la corda llisa, la performance i la percussió electrònica. L'equip està format per Vivian Friedrich (directora, autora i dramaturga), Matías Muñoz (autor, intèrpret i músic - bateria elèctrica i ambientació sonora), Thais Julià (autora i intèrpret en corda llisa i performance) i Laura Cardona (producció).
Afegir resum que apareixerà al llistat general
Deux à la Tâche neix el 2012 per crear un projecte de circ- teatre basat en el concepte de l'art com a humanitat, de l'acció com a llenguatge universal, del teatre com "relació orgànica" amb el  públic. Un projecte basat en el poder del riure com a mitjà per arribar a la gent d'una forma directa i efectiva. Deux à la Tâche és Comèdia Física, és Màgia, és Humor.  
La Companyia Panettone Brothers som una companyia que ens hem format tant en el teatre físic com en el circ, donant com a resultat un treball de tipus multidisciplinar escenificat tant al carrer com en sales de teatre. Dintre de la nostra trajectòria professional destarcaríem el nostre treball al Parc d’Atraccions del Tibidabo de Barcelona, amb l’espectacle de tancament ‘La troupe de circ’ (2002-2009) i la participación al Festival Grec de Barcelona i al teatre María Guerrero de Madrid amb l’obra ‘Questi Fantasmi’ de la Companyia La Perla 29 dirigida per l’Oriol Broggi (2010), l’espectacle de clown ‘¡ No te vayas mamá!’ amb el col·lectiu ‘La Bola Roja’ al Café Teatre Llantiol (2011-2013) i el ‘Cabaret Café Valparaíso’ a la sala Almazén ( 2012-2014). Al llarg d’aquests anys hem creat produccions pròpies com els spectacles ‘2d2’, ‘Only Brother’, ‘Ramírez, un superviviente del siglo XX’, el cercavila ‘El Domador de Peixos’. Hem participat en festivals tals com L’1,2,3 del Payaso de Tiana (2009), Festival de Payasos de Xirivella (2014), Al Carrer de Viladecans (2016), Festival de la Muga (2014 i 2017) i el Festival Internacional de Pallassos de Cornellà (2018). Panettone Brothers som socis de l’APCC ( Associació de Professionals del Circ de Catalunya) i col·laboradors habitual de l’ONG Pallassos sense Fronteres, havent participat a expedicions a Costa d’Ívori, (2009), Moçambic (2010), el Líban (2011), Grècia (2016), i Colòmbia (2018).
Artista polifacètic. Combina des de fa més de 20 anys el teatre gestual, la dansa, el circ, els objectes, els sons i la música, en espectacles vius, sincers, directes i senzills. Tant personalment ( KATRASKA, CIRC XIC), com per altres cies. (NATS NUS, TRICICLE, TRAÜT, BIGOLIS, CAMPI QUI PUGUI, L'AVALOT, GELABERT AZZOPARDI, entre altres).
Bucraá Circus es una companyía de clown contemporàni i teatre gestual, formada per Pau Palaus i Fer Catastrofer i creada a principis de 2018.  Després d'una expedició de circ social amb Contaminando Sonrisas (asociació de la qual en Pau n'es fundador, president i col·laborador actiu) als campaments de refuagiats saharauis de Tindouf, i havent fet allà unes quantes improvitzacions junts que semblaven cautivar al públic, vem decirdir que aquestes conexions no passen sempre i aquí va començar l'aventura de crear la companyia. 
Cia. Pau Palaus és una companyía de clown i teatre gestual creada al 2014, abans amb el nom de Contaminando Sonrisas.  Els inicis varen ser sobretot socials, creant l'associació on també hi englobava la part professional, i anant a actuar a indrets en conflicte com camps de refugiats, fronteres, presons, orfanats... Amb Contaminando Sonrisas, hem viatjat per als 5 continents a llocs com els camps de refugiats de Grècia, Turkia, el Sahara, Thailandia (Burma), Mauritania, Mali, Burkina Faso, Noza Zelanda...
Companyia de circ i dansa contemporània catalana - balear fundada el 2015 per Adrián Pérez, Albert Estrada, Bàrbara Vidal i Bernat Messeguer. El 2017 s'incorpora Arnau Andreu, subtituïnt Albert Estrada. Amb artistes que arriben de diferents disciplines escèniques (circ, dansa i gimnàstica), s'inicia un treball focalitzat en la combinació d'aquestes i és així com neix el llenguatge escènic que caracteritza la companyia. Un llenguatge molt acrobàtic i en constant moviment, que desenvolupa les diferents preocupacions que ens ocupen en l'àmbit de les relacions humanes i socials. És en aquest camí que al 2017 s'estrena In-Confort al Mirabilia Festival (IT), la primera producció de la companyia dirigida per Carlo Massari (C&C Company, IT), ballarí, coreograf, director i fundador de la seva propia companyia. Un any després, Bàrbara Vidal i Bernat Messeguer estrenen el segon espectacle: Cafuné. Dirigit per Pau Portabella, amb l'acompanyament coreogràfic de Laura Vilar i el disseny i interpretació musical del cantautor mallorquí Adrià Bauzà. L'espectacle s'estrena al Festival Circada, el qual n'és co-productor. També forma part del repertori de la companyia La tècnica de la Ceba (solo de trapezi a càrrec d'Arnau Andreu) i s'està produïnt el primer solo de dansa d'Adrián Pérez: Calima.  
Circ d’autor. Projecte artístic que reflexiona sobre l’existència de l’ésser humà i el seu entorn a través d’un llenguatge de circ propi.
La companyia Cuncurulla s’agrupa el 2013 per fer circ amb música en viu sota el principi del que podria encarnar el “vi de taula”, associat a una bona companyia, un bon menjar ben arrelat a la terra i a un ambient càlid, circ de taula. Equilibris, música i poesia visual.
Companyia formada per Mon Mató i Maria Palma l’any 2015 que neix com a conseqüència de les ganes de fer coses junts i investigar en el món dels portés acrobàtics i la bàscula. Un dels objectius principals com a artistes de circ és investigar per a trobar un llenguatge propi. La nostre manera d'entendre el moviment i l'escena ens porta a explorar les nostres característiques personals i particulars, que són les que ens permetran afinar i aportar un imaginari a l'espectador.
Nacho Ricci és un artista argentí especialitzat en corda llisa. Es va criar a Mèxic on va conèixer el circ. Als 23 anys va finalitzar la diplomatura d'arts circenses a Buenos Aires, Argentina. Actualment resideix a Barcelona. "Com una de les figures de la corda llisa del moment" Durant la seva trajectòria ha participat al 35è Festival Mundial de Cirque de Demain on va guanyar el premi especial del jurat amb el seu acte "Aqui, ahora".

Pàgines