FIL
Què és allò que no ensenyaries mai? Què deixem intuir i què amaguem? Cerquem on hem perdut alguna cosa o busquem on trobem llum? La llum limita l'escena. I l'ull de l'espectador? Es limita a mirar on hi ha la llum? Aquestes són algunes preguntes que conformen Fil, una peça de circ contemporani on els portés acrobàtics, una bàscula i un làmpada uneixen els dos protagonistes en el qual el moviment és el vehicle de la metàfora. Fil és la poderosa fragilitat en la confiança entre els éssers humans i en un mateix. És jugar fins l’extenuació, és caminar i no saber cap a on.
Un carruatge porta a cinc personatges que convertirán la seva quotidianitat en escenes plenes de circ, teatre i humor. Aquests personatges, plens de records, experiéncies, pors, il-lusions dificultats i proeses mostraran la seva manera de ser a través de diferents técniques aéries: trapezi fix giratori, corda doble i mástil.
Elena Zanzu - Manipulaciones
Una exploració de manipulacions extremes del cos humà, on diversitats, anomalies i limitacions son recursos per crear estratègies alternatives de supervivència.
"Què queda a l'espai buit que separa les peces que no encaixen? Un home i dues dones es troben en un lloc. Ella canta. Ell puja. Ella corre. Qualsevol moviment pot ser una excusa perquè el joc comenci. Esquerdes és una petita història que combina elements aeris, l’escala d’equilibris i la música en viu a través de tres cossos en moviment en un joc d’estira i arronsa entre el desig i la fugida.