Mumusic Circus

Mumusic Circus és una companyia de circ contemporani cofundada per Clara Poch i Marçal Calvet que neix l’any 2008 amb un registre-tot públic, una ompli diversitat pluridisciplinari, fen espectacles de tot àmbit com carrer i sala.

Mumusic Circus neix davant la necessitat de crear espectacles transparents i amb humanitat, on es combinin el circ, la música i el moviment.

Crea els següents espectacles:

Merci Bien” (2008)

Premi Públic Mostra d’Igualada - 2010

Premi Millor Espectacle Familiar a Catalunya, Revista Zirkolica -2010

 

Roda, món” (2010)

Premi del Públic al Festival de Chiclana de la Frontera en 2011

Nominat a Millor espectacle de Circ al premis Zirkolica en 2011

 

Petits Princeps” (2013)

 

Amigoo” (2016)

Nominat millor espectacle de Circ de Catalunya, Revista Zircolica- 2016

 

"Flou Papagayo" (2018)

 

Mumusiccircus no para de rodar els seus espectacles per Catalunya i arreu del món (London National Theatre, Festival Corea, Singapur, Itàlia, Suïssa- Festival mundial du Cirque Geneve, França, Polònia... entre d’altres) amb mes de 1000 actuacions lo que les permeti poder gaudir de las caloroses acollides dels varis públics.

Paral·lelament, la companya ha sigut sol·licitada per dirigir artísticament diversos esdeveniments en Catalunya com la direcció del cabaret-circ de les «Festes de la Mercè» de Barcelona, el Circ del any de Terrassa, el Cabaret de circ del Ateneu Popular de Nou Barris de Barcelona, la direcció del espectacle inaugural del festival Trapezi de Reus, ...

Del interior a l’exterior i sense normes, unes formes i tècniques es propagant. Sempre des de l’emoció, mostrant el mes sincer i essencial de nosaltres mateixos. Un circ personal que busca i cerca a traves del moviment, les acrobàcies, la musica i la manipulació de nostres cos i nostres objectes. Amb una única intenció de actuar, transmetre i compartir.

  • Direcció artística

    Marçal Calvet i Clara Poch

  • Integrants

    Clara Poch i Marçal Calvet