La Churry

Barcelona 1982, fa anys camina amb el seu nas vermell pels escenaris. Es forma com a assistent de Disseny Gràfic i posteriorment es titula com a Tècnica Superior en Fotografia Artística a l'escola d'Art Serra i Abella, però en el camí, descobreix que prefereix crear instants com pallassa que congelar en paper com a fotògrafa.

Així que, a partir del 2011 comença a formar-se amb mestres com: Gardi Hutter, Leo Bassi, Jango Edwards, Pepa Plana, Fraser Hooper, Merche 8A, Lila Monti, Maite Guevara, Paolo Nani i Elise Ouvrier-Buffet.

Integrant de companyies de teatre i circ com: ChocoChurry, La Fàbrica de Somnis, La Trena Circus, Teatre Sobre Rodes, David Berga Management amb Automatarium i la seva pròpia: La Churry.

És creadora dels seus propis números i espectacles com: Stacy, la domadora de Elephantes (Cia La Churry) Mathilde, clownferénce censurée (Cia La Churry), MagiComedy (Cia ChocoChurry) Jonny Tresvueltas (Cia Chocochurry).

Actualment, en el procés final de "S.O.S", unipersonal de clown, dirigit per Maite Guevara, que estrenarà el 2021.

Ha actuat en festivals nacionals i internacionals com: Clownin Vienna (Àustria), Singapore Night Festival (Singapore), Imagini Luton (Londres), La Mercè (Barcelona), Mercateatre (Barcelona), Festival Circ Maó (Menorca), Fes + Chapeau (Barcelona), Buuuff Festival (Lleida), Feincita Tarifa (Cadis), Festival Internacional de Pallasses del Circ Cric (BCN),Trobada Nacional de Cirqueras (Ponferrada), Curtcirckit 2021 (Montgat), Desplaça't Marató 2021 (Barcelona).

Membre de l'APCC (Associació de Professionals de Circ de Catalunya) i de l'espai de circ: La Fàbrica de Somnis (Vic).

Col·labora amb Pallassos Sense Fronteres en diferents programes de voluntariat a Catalunya.

Forma part de l'ONGD AMAVIDA, que realitza projectes de cooperació al Nepal després de l'terratrèmol de 2015. Realitza Formació de Circ Social (dos nivells) per a artistes i formadores socials, amb Cirque du Soleil a 2019.

Realitza diversos viatges de cooperació internacional, en diferents projectes: Heredia, Costa Rica 2010: Realització d'espectacles de pallassos en menjadors socials de la zona. Calcuta, Índia 2011: Projecte fotogràfic "La meva casa meva slum" per a nens i nenes d'un Slum a la ciutat de Calcuta. Calcuta, Índia 2016: Col·laboració de reforma de l'escola i  espectacles de pallassa en el mateix slum. Jali, Gàmbia 2016: Expedició de pallassos i circ, autogestionada, amb David Soria i Ignasi Arumí. Nala, Nepal 2017-2018-2019: Projecte de reconstrucció de l'escola Ugrachandi Boarding School, tallers de manualitats, i tallers de circ en col·laboració amb Circus Katmandu (projecte de Circ Social al Nepal

 

 

  • DISCIPLINES

    Pallasso, Teatre,

  • Espectacles en exhibició

  • Espectacles en creació

  • Integrants

    La Churry es Gina Segura