Invisibles

Descripció: 

Invisibles és un magnífic espectacle de circ que trenca els esquemes tradicionals a la recerca d’un espectacle en que l’excel·lència dels exercicis se supedita a la poètica de l’espai i del moviment”, Santi Fontdevila al Diari Ara.

L'espectacle

Cadascú de nosaltres fugim de la soledat, dels problemes, de la foscor, de la por. Són fugides personals, interiors. Però també n’hi ha de tangibles, de visibles. Fugim de la fam i de les guerres, fugim de la violència i de la mort. Fugim per viure, buscant un futur millor.

A través del circ i la música parlem de la fugida. Expliquem les històries que tantes persones i pobles han viscut i que fa que siguem on som i siguem qui som.

Invisibles són sis artistes vivint i fusionant la música i el circ en un espectacle en què podem veure trapezi, guitarra, escala d'equilibris, saxo, roda alemanya, percussió o quadrant rus... Tot lligat en una dramatúrgia contemporània i per a tots els públics.       

Invisibles ha estat presentat durant 28 funcions a l'Ateneu Popular 9 Barris exhaurint les entrades cada dia. La crítica i el públic ha donat suport a l'espectacle sentint-lo com un espectacle ple d'emocions i missatge actual.

Sala
 • ANY ESTRENA ESPECTACLE

  2016

 • DIRECCIÓ

  Joan Arqué and Joan Ramon Graell

 • NÚMERO INTÈRPRETS

  6

 • DISCIPLINES

  Trapezi fix, Acrobàcia amb aparells, Altres acrobàcies amb aparells, Equilibrisme, Escala lliure, Altres especialitats, Teatre,

 • TIPUS DE PÚBLIC

  Tots els Públics

 • ESTAT

  En exhibició

 • FORMAT

  Espectacle

 • IDIOMA

  català

 • FITXA ARTÍSTICA

  Direcció: Joan Arqué i Joan Ramon Graell

  Artistes: Deborah Cobos (Debi), Jordi Serra i Baleri, Tomeu Amer Galmés, Griselda Juncà Casas, Blai Juanet Sanagustín i Marc Sastre

  Música: Blai Juanet Sanagustín i Marc Sastre

  Escenografía i cartell: Roger Orra

  Vestuari: Rosa Lugo

  Il·luminació i video efectes: Adrià Pinar

  Producció: Ateneu Popular 9 Barris 

 • DURADA

  60 min

 • TIPUS D'ESPAI

  Sala,

 • FITXA TÈCNICA

  FITXA TÈCNICA Espectacle de sala Tots el públics Durada: 1 h Muntatge: 1 dia abans de la funció La companyia: - equip artístic 6 persones - equip tècnic 3 persones (tècnic llums i vídeo, tècnic circ i tècnic so) Espai escènic o Amplada: 14 m (de paret a paret) o Si l’amplada és menor contacteu amb nosaltres o Fons: 10 m o Alçada mínima: 7 m o Terra: sense inclinació, superfície llisa, dura i horitzontal, preferentment de fusta Aparells de circ TRAPEZI FIX, CORDA LLISA i LONJA o Muntarem un truss de 6m ample que porta la companyia (alçada: mín 6 m / màx 9 m) o 2 punts a pinta de 1.000 kg CMU o 4 punts d’ancoratge de 500 daN (pels tensors) a paret, pont o terra (depenent de les distàncies) QUADRE RUS o Necessitem 4 punts d’ancoratge de 500 daN (pels tensors) a paret, o a terra (depenent de les distàncies) o També es pot fer amb pesos (aigua, formigó) en aquest cas necessitem 1.000 kg per cada punt Maquinaria i càmera negra o Portem 4 telons. Tots 4 tenen moviment i acaben desapareixent o Pels telons 1, 2 i 3 tenim barres de 6m o Teló 4, penjat de barra de fons del teatre o Cametes, bambolines i teló de fons del teatre o En funció de la ubicació dels elements aeris de circ i de l’escenografia o Existeix la possibilitat de no muntar càmera negra en cas que estèticament ens convingui So o Equip de so correctament dimensionat a les característiques de la sala i amb una cobertura uniforme a tota la zona del públic. o Taula so mínim 24 canals amb 4 auxiliars o 1 AKG 112 o 3 SENNH 604 o 1 SHURE 57 o 1 SHURE 58 o 2 AKG 414 o 1 DI BSS o 1 SM 58 o 1 AKG C1000 o 4 AKG 391 o 1 Sistema sense fil Sennheiser Petaca + instrument o 1 Sistema Shure Solapa o Mànega escenari per tarima 10-15mts (set de música es mou) Set de música Il·luminació En breu us enviarem el plànol genèric de llums que correspon al muntatge a l’Ateneu Popular 9 Barris. Fem adaptacions a l’espai de l’actuació Vídeo Necessitem projector de mínim 4.000 lúmens Muntatge, desmuntatge i assajos El muntatge de llums, vídeo, rigging i escenografia es farà el dia anterior a la primera funció . Si no és possible, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, per fer les adaptacions necessàries. Altres necessitats o Pàrquing per 2 furgonetes. o Camerinos amb: taules, cadires, planxa, lavabos i dutxes per 9 persones o Aigua mineral per 9 persones, durant el muntatge, funció i desmuntatge NOTA PEL CAP TÈCNIC: Tenim la possibilitat d’adaptar l’espectacle a qualsevol tipus d’espai. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres CONTACTE ATENEU POPULAR 9 BARRIS · Carrer Portlligat 11-15 - 08042 Barcelona Telèfon: +34 93 353 95 16 · http://www.ateneu9b.net Guillem Pizarro · produccio@ateneu9b.net · 659 84 65 20 pdf