Guillem Albà

 

L’any 2015 Guillem Albà celebra vuit anys de companyia en un dels moments més dolços de la seva carrera. Als èxits dels quatre primers treballs, Sketchofrenia (2008), Flirt (2010), Trau (2012) i Marabunta - Guillem Albà & The All in Orchestra (2014), s’hi sumen dos grans èxits més: Miralls&Miratges (2014) —la premiada gira per teatres i auditoris de l’Estat del concert teatralitzat de Love of Lesbian, creat i dirigit per Guillem Albà (Premi Arc 2014)— i Rhum (2014) —Millor Espectacle de Pallassos 2014 (Premis de Circ de Catalunya Zirkolika), l’homenatge que mereixia el gran pallasso Monti, desaparegut el 2013.

La premsa i la crítica especialitzades han passat de definir Guillem Albà com un dels talents emergents a situar-lo al podi amb els millors creadors, intèrprets i directors del món del teatre visual i del clown a Catalunya. Amb només vint-i-nou anys ha aconseguit que totes les mirades estiguin pendents de les seves properes creacions i col·laboracions.

L'objectiu per al període 2015-2017 és la internacionalització definitiva dels seus dos darrers treballs: Trau i Marabunta, que amb només un any de vida ja ha aconseguit esmunyir-se entre els grans a escala estatal i comença a treure el nas a Europa.

Guillem Albà també ofereix xerrades, cursos i tallers arreu dels països on viatja per actuar. Solen ser activitats complementàries molt interessants i atractives per als programadors.

  • Direcció artística

    Guillem Albà

  • Altres activitats professionals

    Formació

  • Integrants

    Guillem Albà