Cia. Passabarret

Creada al 1995, Cia. Passabarret és una companyia de circ i pallasso de carrer, però que també actua amb la seva pròpia carpa itinerant. És una de les poques representants del Camp de Tarragona i ha treballat al costat d'artistes com Jango Edwards, Monti o Chacovachi. 

Actualment la companyia ofereix més d'un centenar d'actuacions anuals, amb un estil personal en què el pallasso, a mig camí entre la provocació i l'absurd, és el denominador comú que lliga els seus números. Text i números inverosímils, que van des d'un llençador de ganivets miop, acròbates, aeris còmics, malabars o una canonada a l'estòmac. Han treballat a programacions de tot l'Estat espanyol, participant també a festivals de França, Holanda o Cuba.

A més dels seus espectacle com Tandarica Circus, Convictus o l'infantil Rodolfo i Rita, Cia. Passabarret aposta periòdicament pel circ itinerant amb carpa, amb el seu espectacle Tandarica Circus Experience, amb què ja han fet la seva primera gira 2014.

Gestionen el Centre de Creació Circense La Circoteca, a Valls (Alt Camp), únic a la provincia de Tarragona, des d'on es produeixen espectacles i events, i que taqmbé és la seu de la seva pròpia escola de circ.

 • Altres activitats professionals

  Esdeveniments

 • Integrants

  Dèlia Batet

  Jordi Gómez

  Uri Llop

  David Sancho