Cia LePUANT

Cia LePUANT és una companyia de clown que neix el 2014 a càrrec d’Adrià Viñas. Després d’uns quants anys de trajectòria amb companyies de clown com Cia Nyip i Nyap i Iluclown, Adrià Viñas decideix crear la seva pròpia companyia de clown, Cia LePUANT.

Adrià Viñas cursa els estudis d’Art Dramàtic (especialitat de teatre físic) a l’Institut del Teatre de Barcelona, on es forma amb professors com Stéphane Lévy, Andrés Corchero, Moreno Bernardi, Renée Baker, Jordi Basora i Christian Atanasiu, entre altres. Ha participat en diferents cursos intensius: Clown amb Pep Massanet i Christian Atanasiu, dansa aèria a càrrec de la Companyia Deambulants, teatre de carrer i accions amb Albert Olivas, tècniques de circ a l’escola El Galliner (Girona) i Body Weather amb Andrés Corchero a l'Espai Blanc Performing Arts Lab (Barcelona).

Ha participat en diferents projectes teatrals com La Peixera de Cia Los Jimenes i dirigit per Jordi Basora; Alarma Nuclear! Un drama familiar de Cia La Palpebra i dirigit per Lluís Graells; Pan i A Alta Mar sota la direcció de Bernat Pons; No límits i Pastissers Pufessionals de Cia Nyip i Nyap.

Actualment forma part de Cia Moveo amb la peça de teatre físic Tu vas tomber (premi Mejor Espectáculo de Danza - 29a Feria Internacional de Teatro y Danza de Huesca, premi Mais - Festival Imaginarius de Portugal); de Cia Los Jimenes amb l’espectacle de màscara sencera Tierra desconocida... ¡Y olé!; i de Cia Nyip i Nyap amb l’espectacle de clown Clowntes i Llegendes.

Finalment, amb Cia LePuant crea el seu nou espectacle TOT SOL... I NÚVOL, un espectacle festiu per a tots els públics i on el podreu veure girar arreu durant el 2015 i 2016.

  • Direcció artística

    Adrià Viñas

  • Altres activitats professionals

    Altres