Cia. Filigranes

La Companyia Filigranes es va fundar el 2004. És un grup vinculat amb les arts escèniques, principalment amb el món del Circ i sobretot a l’apassionant món dels pallassos i pallasses. La seu social i lloc d’assaig està ubicada a Terrassa (Vallès Occidental), local de l’Associació de Circ de Terrassa Tub d’Assaig 7’70, de la qual en són membres fundadors.

Filigranes la integren Jordi Torrens (Trinxeta) i Albert Pérez (Makutu), com actors-clown. Han treballat amb diferents directors: Mago Manu (director artístic), Walter Velázquez (director/dramaturg) i actualment amb Carles Grau.  La tasca principal és la creació i producció d’espectacles,  com: "Confusions a bord", "El Circ Filixic", "El Circ Filirates", "Desencaixats", "Germans Freak Frac", Plis Plas...

Des del 1996 actuen fent de pallassos i el que queda! També tenen un estret lligam amb la Companyia de circ lleidatana: “Improvisto’s Krusty Show”, amb la qual tenen 3 espectacles conjuntament. Destacar també la vinculació amb l’Associació Pallassos Sense Fronteres i amb Fundació La Roda

Participen activament amb altres iniciatives artístiques. Entre elles, el col.lectiu “Tub d’Assaig 7’70 (que ha rebut el premi de la millor iniciativa per la projecció del circ 2012), o bé l’Associació “Pallassos Art i Efecte”, la qual treballa principalment en l’àmbit de la formació dins del món del circ i del clown, organitzant, des del 2003, cursos tant d’iniciació, com d’especialització, amb professors vinguts de diferents països del món.

 La companyia ha actuat en un ventall ampli de Festes Majors de ciutats, pobles i barris, a teatres, Festivals, Gales... d’arreu i ha participat en diversos cabarets de circ.

-Per a més informació: www.ciafiligranes.net          Facebook: Cia. Filigranes 

 • DISCIPLINES

  Il·lusionisme, Manipulador, Monociclisme, Xanques, Altres equilibris, Malabarisme, Boles, Maces, Pallasso,

 • Espectacles en exhibició

  > “Desencaixats”
 • Espectacles en creació

 • Direcció artística

  Carles Grau

 • Integrants

  Albert Pérez - Makutu

  Jordi Torrens - Trinxeta