Cia Du'K'tO

Companyia catalano-balear dedicada a la creació i a la producció d’espectacles de circ i dansa contemporània. Des del 2015, la companyia desenvolupa un llenguatge escènic basat en el moviment acrobàtic i en la seva fusió amb la dansa.

In-Confort és un quartet dirigit per l’actor físic i ballarí Carlo Massari. En la vessant més propera al circ, la companyia aposta per la internacionalització del seu primer projecte, desenvolupant l’espectacle en diferents centres de residència artística d’arreu d’Europa. Així, des de l’inici de la seva creació, l’obra es representa en diferents espais i festivals, passant per Bèlgica, Itàlia, Polònia, Suïssa i Espanya. L’espectacle s’estrena en format de carrer el 2017 a Mirabilia Festival (IT), i es fa l’adaptació a sala el 2018 a L’Estruch Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.

La segona producció de la companyia, Cafuné, és un duet acrobàtic amb música original en directe, dirigit per Pau Portabella i coproduït pel Festival Circada, on s’estrena en juny de 2018. Aquest espectacle suposa la consolidació de la companyia, comptant amb diversos suports a la creació i reconeixements. Cafuné ja s’ha representat en festivals i fires tan importants com FiraTàrrega, Zürcher Theater Spektakel (CH) i Internationale Kulturbörse Freiburg (D), i en sales com el Teatre Principal de Palma.

Actualment la companyia treballa en la seva tercera producció: A Tr3s. Aquesta última proposta es planteja com una peça de carrer amb format site-specific, fent ús del llenguatge que caracteritza la companyia, aquest cop amb un toc més fresc i juganer. A Tr3s suposa la primera direcció de Bernat Messeguer, amb previsió d’estrena pel 2021.

  • DISCIPLINES

    Trapezi fix, Acrobàcia a terra, Mans a mans, Verticalisme, Dansa, Teatre,

  • Espectacles en exhibició

  • Espectacles en creació

  • Integrants

    Bàrbara Vidal, Adrián Pérez, Bernat Messeguer i Arnau Andreu