MODIFICA LA TEVA COMPANYIA FENT CLICK AQUÍ! DADES DE CONTACTE

Bernat Messeguer

Barcelona

+34600230675

+34600230675

duktocompany@gmail.com

Cia. Du'K'tO

La companyia neix a Barcelona a principis de març del 2015, quan tres dels artistes de la Cia. La Jove de la Galeria, Adrián Pérez Ramos (IC), Albert Estrada Sánchez (CAT) i Bernat Messeguer Pérez (CAT), decideixen emprendre un nou viatge per aprofundir amb el treball iniciat amb l'espectacle Jo:6. Posteriorment, en juny del mateix any, s’adhereix una quarta integrant, Bàrbara Vidal Pascual (IB), amb la qual comencen el procés creatiu d’In-Confort.

Durant el recorregut d’aquest viatge la companyia es focalitza en l’intercanvi professional, realitzant residències artístiques en diferents centres europeus dedicats al circ i a la dansa contemporània. Altrament, es compaginen els períodes creatius amb la representació de diferents working progress en diversos festivals com Ex – Périmentations XXI (BE), Spacer Festival (PL), Artisti di Strada (CH), Circondario (IT), La Torre e la Luna (IT), Sul Filo del Circo (IT), Mirabilia Pills Festival (IT) i Ascona Dance Workshop (CH).

En febrer de 2017, Arnau Andreu i Feixas (CAT) substitueix a Albert Estrada com a quart integrant de la companyia.

In-Confort s’estrena el 2 de juliol de 2017 al Mirabilia Festival (IT). La posterior gira porta la companyia a diversos festivals de circ i dansa com Danza Estate (IT), Sarnico Busker Festival (IT) i Fira de Circ al Carrer de La Bisbal d’Empordà (CAT, estrena nacional).

En gener de 2018, la companyia obté una residència a L’Estruch Fàbrica de Creació de les Arts en Viu (CAT), on realitza l’adaptació a sala de l’espectacle i l’estrena de la mateixa.

Paralel·lament, Bernat Messeguer i Bàrbara Vidal es submergeixen en la creació de Cafuné, un projecte coproduït pel Festival Circada (SE), on s'estrena el 6 de juny de 2018. L’espectacle està dirigit per Pau Portabella (CAT) i compta amb l’acompanyament coreogràfic de Laia Santanach (CAT) i la música en directe d’Adrià Bauzà (IB). El projecte és seleccionat pel programa de suport a la creació Haztegia 2017, atorgat per Zirkozaurre Espacio de Artes Circenses de Bilbao (PV), i per la residència amb intercanvi a La Chapelle Dérézo (FR) del C.IN.E. Sineu i el Teatre Principal de Palma (IB). Cafuné obté també el 1r Premi del Jurat del IV Matx de Circ - Circaire, Mostra de Circ d’Alcúdia (IB) i una Menció Especial del Jurat del III Premio Internazionale Ratataplan (IT).

 • DISCIPLINES

  Acrobàcia aèria, Trapezi fix, Acrobàcia a terra, Sense aparells, Mans a mans, Verticalisme, Dansa, Teatre,

 • Espectacles en exhibició

 • Espectacles en creació

 • Direcció artística

  Pau Portabella i Carlo Massari

 • Integrants

  Adrián Pérez, Arnau Andreu, Bàrbara Vidal i Bernat Messeguer