MODIFICA LA TEVA COMPANYIA FENT CLICK AQUÍ! DADES DE CONTACTE

Jordi Solé Andrés

Barcelona

933211927

+34651181953

mail@carlomomrdi.com

Carlo-Mô & Mr. Di

Aquests dos pallassos de Barcelona porten des del 2000 desenvolupant, aprenent, gaudint i compartint el seu món clownesc.

Van començar amb la cia. gestual  Mô-House, del que destaquen el seu primer espectacle 4L-Ments (dirigit per Virginia Imaz) l'espectacle itinerant de carrer Humôrtal amb el que van anar al festival de Clown de Nova York i que posteriorment seguiria girant arreu del món. Més tard van descobrir la paraula pallassa i van crear diferents esepctacles en els que es combinaven shows en solitari de Carlo-Mô en els que Mr. Di feia de tècnic interactiu amb d'altres on tots dos actuaven conjuntament.

D'entre tots aquests els més destacats van ser el premiat Mal Parto Me Raya (se atormenta una vecina) (guanyador del Festiclown 2005), El Vaso (que colmô la gota) amb el que van creuar fronteres fins a Buenos Aires, Teatro de lo Infame amb el que van descobrir el concepte Infame com a segell de la seva bojeria que ja no abandonarien mai, Don Carlo TrageDi (te lo adVERDÍ, Giuseppe) on varen aconseguir que més de 40 pallassos s'ajuntessin en un video per a l'espectacle fent un viu homentage al món del clown.

En els últims anys han recuperat el gesto com a expressió universal amb els espectacles Gesto es Todo de Carlo-Mô o el recent aWish en el que ambdos pallassos juguen des de la inocència més pallassa involucionant en el seu propi estil. Amb aquests espectacles y d'altres com Intuyyo, Colirios de Grandeza, I2 (idos) o la Mônología han aconseguit ser uns habituals dels teatres de Barcelona i tot l'estat espanyol, arribant a estar anys consecutius en la cartellera catalana en teatres com la Sala Muntaner, el Teatreneu, el café-Teatre Llantiol, la Sala Fènix o l'Almazen.

Paral.lelament han combinat l'escenari amb la pedagogia clown realitzant multitud de tallers de clown fet que els va portar a crear una petita escola pallassa a Barcelona, Factoria DiMô, en la que des del 2011 imparteixen cursos anuals de diferents nivells a la vegada que dirigeixen el programa pedagògic de l'escola (impro, bufó, teatre físic, interpretació, etc...).

 • DISCIPLINES

  Pallasso, Mim, Teatre,

 • Espectacles en exhibició

 • Espectacles en creació

 • Altres activitats professionals

  Formació

 • Integrants

  Carlo-Mô

  Mr. Di